Cous cous cu creveti si legume

de Alina26 in Fructe de mare, 17 Sep 2013 | 6378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g cous cous
  • 480ml apa
  • 500g creveti mici congelati
  • 3 dovlecei mici
  • 1 vanata
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu creveti si legume:

1.Am pus apa la fiert.

2.Intr-un castron mai inalt am pus cous cous si cand apa a inceput sa fiarba am turnat peste.Am acoperit cu un capac si am lasat 8 minute.

3.Dupa aceea am mestecat cu o furculita ca sa nu aiba cocolosi.

4.Intr-o oala am pus apa la fiert si cand aceasta a fiert am adaugat creveti,am lasat sa dea un clocot,am stins focul si am pus la scurs.

5.Am taiat cubulete mici toate legumele .Am calit intai vinetele cu ulei de masline si sare,apoi am adaugat restul legumelor.Am acoperit cu un capac si am lasat sa se inmoaie putin,dupa care am adaugat si creveti.

6.Am pus legumele si crevetii peste cous cous,am adaugat sare,piper si ulei de masline si am amestecat.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu creveti si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu creveti si calamari