Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume

de mamaieelena in Fructe de mare, 15 Apr 2011 | 6553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.crevete
  • 1/2 kg. brocoli
  • 250 gr legume asortate congelate
  • 1 ou fiert
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 3 linguri cu ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume:

Pun crevetii intr-un castron cu sos de soia si lamaie, apoi in wok si incep sa sotez brocoli dupa ce l-am spalat si taiat in buchetele, cu ulei de masline, piper, sare, sos de soia. Stergem cu o bucata de hartie prosop wokul si sotam restul de legume congelate si ele la fel se asezoneaza. Legumele pe rand se pun intr-un vas, eu am pus intr-unul de pamant. In timp ce sotam se pune si gratarul de aragaz la foc si se pot face crevetii amandoua pot fi gata in acelasi timp.  Oul fiert tare se taie in 4 bucati si se pune deasupra. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la gratar cu sote de brocoli si alte legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si autentica de orez cu creveti, legume si usturoi