Cuib din paste cu nucă şi gem

de botcrina in Paste, 3 Feb 2012 | 5114 vizualizari

 

M-am gândit sa fac ceva rapid şi uşor pentru familia mea, ceva ce aş putea să-i dau şi copilului, astfel încât să nu fiu nevoită să gătesc mai multe feluri de mâncare.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 200 g nucă măcinată
  • 300 g gem
  • zahăr tos după gust
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib din paste cu nucă şi gem:

Pregătim pastele, le fierbem apoi le scurgem şi le lăsăm la răcit.

Când s-au răcit, luăm un bol şi începem să aranjăm un rând de paste iar peste ele un rând de nucă măcinată amestecată cu zahăr, apoi un rând de gem şi tot aşa pănă umplem bolul. 

Răsturnăm bolul pe o farfurie întinsă şi ornăm deasupra cu nucă şi gem.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib din paste cu nucă şi gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

03.02.2012, 21:17

si noi preparam paste cu nuci ca ne plac!!

botcrina 1

04.02.2012, 15:01

va multumesc tuturor pentru aprecieri

botcrina 1

04.02.2012, 15:05

acesta reteta mi-a dat-o prietena mea dna.Delia acum ceva timp si îi multumesc mult cu aceasta ocazie;

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci si pesmet