Friptura de crap la cuptor

de nadina73 in Crap / Caras, 28 Sep 2010 | 16160 vizualizari

 

O nebunie de friturica cu mamaliguta si mujdei. Papi si nu te mai poti satura

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi mari
  • 300 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de crap la cuptor:

Se curata crapul de solzi si intestine ,se portioneaza si se spala foarte bine.

Se pun bucatile de peste pe un prosop sa se scurga bine  de apa, dupa care se tamponeaza bine cu un servet de hartie pt a nu ramane apa.Se condimenteaza cu sare si piper .

Se pune uleiul intr-o tava si se pune in cuptor pana se infierbinta foarte foarte bine si abia apoi se pun bucatile de peste ,altfel se fierbe nu se prajeste .

Se pune tava la cuptor pentru 15 minute la 200 grade ,dupa care se scoate tava se intorc bucatile de peste se pune usturoiul pisat bine  amestecat cu sare si putina asa se mai pune tava la cuptor inca 20-25 minute la foc maxim 250 grade pana se rumeneste bine.

Se serveste cu mujdei si mamaliguta.

PS: va pun poza cu tatal meu cum curata pestele prins de el,e inebunit cu pescuitul

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

nadina73 1

03.10.2010, 16:40

intradevar adina a fost foarte delicios

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:38

ce bine arata . cred ca sunt delicioaseeee ....si noua ne place pestele ..mai ales cand sotul merge la pescuit .... si aduce cate un crap ....

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:38

ai 5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap in sos de rosii, la cuptor