Hamsii la cuptor

de rena in Peste, 23 Mar 2014 | 7436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.peste hamsii
  • 2 rosii mari
  • ceapa,patrunjel,usturoi
  • ulei,sare,oregano
  • o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii la cuptor:

Curatam si spalam hamsile si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem rosiile,usturoiul si ceapa rondele groasute.

Luam un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei si facem un pat din rosii apoi punem ceapa si usturoiul.Asezam pestele pe patul facut ,tocam patrunjelul si il punem pe deasupra,dam sare si oregano dupa gust.Adaugam zeama de lamaie  inca  putin ulei si bagam la cuptor pina se rumeneste.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

deyutzky 1

24.03.2014, 06:48

de mult timp n-am mai mancat hamsii si imi plac tare mult! vin sa gust de la tine

simonacallas 1

24.03.2014, 09:20

Arata minunat

Panacris 1

12.04.2014, 20:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hamsii la cuptor cu pesmet