Jambon marinat la cuptor

de MotanLaOale in Retete Delikat, 1 Aug 2018 | 3588 vizualizari

 

"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 900 g jambon fara os
  • 50 ml ulei
  • condimente pentru porc Delikat
  • ierburi de gradina Delikat
  • ierburi si boia Delikat
  • boia de ardei dulce Delikat
  • chilli Delikat
  • piper negru boabe Delikat, proaspat macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon marinat la cuptor:

Jambonul se curata, se spala bine, se usuca cu hartie absorbanta.

Intr-un castron se amesteca 50 ml ulei cu condimentele Delikat si sare.

Jambonul se unge cu amestec bine, bine, se pune folie alimentara pe castron si se introduce in frigider pentru 4-5 ore.

Jambonul se pune intr-o tava in care am pus putin ulei.

Se toarna un pahar cu apa si restul de condimente ramase in castron.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora, 1 ora si jumatate.

Din cand in cand se intoarce si se stropeste cu zeama din tava.

Cand este rumenit frumos, este gata.

Eu l-am mancat cu castraveti acri.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon marinat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei si piept de pui