Paine in ou imbunatatita, la cuptor

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2019 | 6817 vizualizari

 

 Ce nu faci de pofta ? Chiar si paine in ou ! Cine nu a mancat paine in ou in copilarie ? Am dorit sa ocolesc varianta prajirii in ulei. Painea in ou astfel pregatita absoarbe uleiul ca un burete. Am optat pentru pregatirea la cuptor si asfel am renuntat la mult ulei. Am imbunatatit cu ce am gasit prin frigider si am folosit paine uscata de pe stoc.

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine, alba si cu secara 
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • pudra de turmeric
  • fulgi de chili
  • 200 gr salam vanat
  • 150 gr cascaval afumat
  • 2 cepe rosii
  • 8 rosii cherry, rosii si galbene
  • patrunjel verde
  • ulei pentru pulverizat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine in ou imbunatatita, la cuptor:

  1. Se bat oule spuma impreuna cu sare, pudra de turmeric, piper si chilli.
  2. Feliati salamul. Taiati cubulete cascavalul.
  3. Se taie ceapa rosie rondele si rosiile se feliaza.
  4. Se pulverizeaza o tava non-aderenta cu ulei.
  5. Daca feliile de paine sunt prea tari le lasati putin sa se inmoaie in oul batut cu condimente.
  6. Feliile de paine se trec prin ou si se aseaza in tava.
  7. Distribuiti pe fiecare felie de paine in mod egal, salam, cascaval, ceapa rosie si rosii .
  8. Se da tava la cuptor 15-20 minute pana painea s-a rumenit .
  9. Spre sfarsitul coacerii pulverizati putin ulei deasupara .
  10. Serviti painea in ou imbunatatita la mic -dejun , alaturi de o cana de ceai bun cu lamaie .

             Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti folosi , creativ orice, mezel ,legume sau branzeturi ce le aveti la indemana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine in ou imbunatatita, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante