Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Va asigur ca nu gasiti in comert asa ceva.Mai aveam in congelator 13 pesti baby hering si ma tot gandeam ce sa fac cu ei.Si iata ce a iesit.
Pestele se lasa la dezghetat.
Se taie capul si se scot intestinele.
Se spala bine si se aseaza intr-o cratita de 2-3 l.
Uleiul, vinul, sarea, piperul , foaia de dafin, usturoiul se pun peste peste.
Se pune cratita pe foc pana da in clocot. Apoi se lasa focul mic si se fierbe inca 1h20min.-1h30min.In tot acest timp cratita este acoperita cu capacul.
Zeama nu o aruncati ca va trebuie.
Dupa ce s-a racit se pune pestele intr-un vas si se mixeaza. Pentru a se omogeniza bine , turnam si zeama ramasa .pentru a fi maiusor tartinabila.
Eu am pus toata pasta intr-un borcan si....in frigider cu el pentru a fi mancat.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult