Pasta din pate de pasare cu mix de ardei

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2020 | 2240 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi.
Sare nu am mai pus deoarece era suficienta din ingredientele celelalte.

 

INGREDIENTE

  • 200 g pate de pasare
  • 100 g crema de branza cu verdeata
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lingurita de dulceata de ardei iuti
  • 2 felii de gogosar in otet
  • putin piper macinat
  • putin busuioc uscat
  • putin oregano uscat
  • masline si patrunjel verde pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din pate de pasare cu mix de ardei:

Se desface conserva de pate si se pune continutul sau intr-un castron. Se adauga crema de branza cu verdeata, mustarul si dulceata de ardei iuti.

Feliile de gogosar se taie marunt si se adauga peste pate impreuna cu putin piper macinat, putin busuioc uscat si putin oregano uscat.

Se paseaza toate aceste ingrediente cu ajutorul unui mixer vertical.

Pasta din pate de pasare cu mix de ardei se serveste decorata cu feliute de masline si patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de pasare cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat (by gaby)