Paste cu rosii

de - Andreea - in Paste, 17 Ian 2020 | 2047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii tip chery
  • 400 gr paste
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu rosii:

Rosiile le spalam si le taiem pe jumatate. 

Punem o tigaie cu putin ulei de masline si calim usturoiul curatat. Dupa 1-2 minute, adaugam rosiile si lasam la foc iute pentru 10 minute. 

Dupa acest timp, punem oregano, busuioc ,sare si piper si amestecam lasand pentru alte cateva minute. 

Separat punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand pastele s-au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu rosii. Amestecam bine si servim imediat.

Pofta buna!  

TIPS-URI

1

Este important ca pentru aceasta reteta sa se foloseasca rosii de calitate, proaspete  dulci, gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con pomodoro e basilico