Paste cu sos de rosii si carnati

de Lau in Paste, 29 Noi 2019 | 4970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 300 g carnati proaspeti
  • 500 g rosii
  • 1 ardei galben
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
  • 400 g paste
  • cca 500 ml apa
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de rosii si carnati:

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele sa fiarba cca 5 min.

Prajim carnati taiati bucati, in cratita in care vom face pastele.

Adaugam ceapa tocata marunt, condimente dupa gust, amestecam si lasam sa se caleasca impreuna pentru cca 10 min.

Intre timp legumele le tocam cu blenderul sau le tocam marunt, le adaugam peste carnati, acoperim si lasam sa dea in clocot.

Cand incepe sa fiarba, adaugam pastele si apa cat sa fie acoperite.

Acoperim cu un capac, amestecam din cand in cand lasam sa fiarba pana ce scade lichidul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de rosii si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan