Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor

de Laly in Penne, 2 Iul 2010 | 16775 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta intr-o revista.Am zis ca merita incercata.Si chiar este foarte buna si usoara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate 
  • 500 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr branza telemea
  • 40 gr faina (adica 1 lingura)
  • 25 gr unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor:

1.Topim untul intr-o craticioara.Adaugam faina si laptele si mestecam continuu,pentru a evita cocoloasele.Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust.

2.Se fierb penettele conform instructiunilor de pe pachet (adica 9-11 minute). Se unge o tava cu unt apoi se adauga pennele strecurate. Se toarna sosul deasupra. Se pune restul de cascaval ras si cate un pic de unt din loc in loc. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.

3.Se servesc fierbinti sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne all'arrabbiata