Peste la cuptor in sos de rosii si ardei

de simona72 in Peste, 24 Apr 2013 | 17908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 1 cutie suc de rosii gros (200 ml)
  • 1 ardei galben si 1 rosu
  • 5 fire ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 crengute de rozmarin
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor in sos de rosii si ardei:

Intr-un vas termorezistent punem ceapa curatata si taiata feliute, usturoiul la fel si el,ardeiul galben si rosu taiat feliute, 2 linguri ulei de masline, sare,zahar, piper, 1 crenguta rozmarin taiata marunt, sucul de rosii si le amestecam pe toate cu o lingura. Peste acest sos punem pestele curat si fara cap, taiat in sferturi si condimentat cu sare si piper. Stropim pestele cu o lingura de ulei de masline, punem si crenguta de rozmarin intreaga, iar rosiile taiate in jumatati le punem si pe ele deasupra.

Dam vasul la cuptor acoperit cu capac pt 30 minute la 180 grade. Servim pestele cu sos si cu mamaliga alaturi. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor in sos de rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Red fish la cuptor