Pisica de mare la cuptor

de xana in Peste, 21 Ian 2018 | 6415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pisica de mare cu sau fara piele
  • 3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • ½ de lingurita paprika
  • ½ de lingurita coriandru praf
  • 4 felii de lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • coriandru proaspat
  • Pentru garnitura:
  • cca 400gr de cartofi mici
  • 4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pisica de mare la cuptor:

Cartofii cu tot cu coaja si spalati ii ungem cu putin ulei si ii dam la cuptor.

Pisam usturoiul si il amestecam cu sare, piper, paprika, coriandru praf si cateva linguri de ulei de masline. Ungem bucatile de peste cu acest amestec si le punem in tava. Distribuim feliile de lamaie si foile de dafin, stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor pentru 30 de minute la 200ºC.

Incingem 5-6 linguri de ulei de masline si adaugam cei 4 catei de usturoi taiati marunt si dam deoparte. Cand cartofii sunt gata, ii strivim usor si turnam deasupra uleiul cu tot cu usturoi si presaram putina sare.

 Scoatem pestele pe farfuria de servit, asezam cartofii alaturi si presaram coriandru proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pisica de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Merlucius cu legume la cuptor