Pizza

de adry88 in Pizza, 24 Mai 2011 | 3247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam
  • carnati
  • masline
  • ardei rosu
  • crenwusti de pui
  • telemea de vaca
  • 4 oua
  • ketchup
  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • sare
  • 1 ou
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

se cerne faina, se face o gaura in mijloc se adauga drojdia, sare, oul, 2 linguri de apa calduta si se amesteca. Se lasa 15 min la dospit. Se framanta coca si se lasa pana isi dubleaza volumul

se taie salamul,carnati,crenwusti,maslinele,branza se rade

se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina

se intinde o foaie, se aseaza salamul,carnati,maslinele,ardeiul taiat,crenwusti

se bat ouale cu un pic de sare si se adauga peste blat

se adauga branza rasa si se da la cuptor 25-30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

adry88 1

25.05.2011, 15:30

va multumesc tuturor pt aprecierile voastre

mamaieelena 1

25.05.2011, 15:54

mmm si cu masline

MotanLaOale 1

25.05.2011, 17:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si cascaval