Pizza cu sunca si salam de vara uscat

de Dea_Dea in Pizza, 21 Sep 2013 | 10809 vizualizari

 

Iarasi pizza :)), daca ne place !

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 4-5 linguri faina
  • un praf de sare
  • 100 ml apa calduta
  • 10 gr drojdie proaspata
  • o lingura ulei

SOS

  • 100 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

MAI AVEM NEVOIE DE

  • 100 gr sunca
  • 100 gr salam de vara uscat
  • un ou
  • 100 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si salam de vara uscat:

Aluat

Faina cu praful de sare se pun in castron .Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se toarna peste faina.Apa se adauga pe rand pana cand obtinem un aluat ce il putem intinde.La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30 -40 min.

Sos :

ketchupul se pune in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si oregano si se da in clocot .

Sunca si salamul se taie felii , cascavalul se rade.

Se presara masa cu faina, se intinde foaie si se pune in tava.Se pune sosul , apoi se pune sunca si salamul . Oul se bate cu furculita si se pune peste , iar la final se pune cascavalul ras.

Se da la cuptor la foc potrivit 20 -25 min.

TIPS-URI

1

in loc de ketchup se poate pune bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si salam de vara uscat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat subtire