Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi

de Bya Ralu in Rata, 28 Sep 2017 | 3886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • frunze proaspete de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa alba de apa
  • apa
  • vin alb
  • piper/vegeta
  • frunze de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi:

Pulpele de rata se curata bine de grasime, se clatesc si se usuca cu un servet de bucatarie.

Le condimentam si le crestam, punem felii de usturoi si frunze de busuioc si le asezam intr-o tava de ceramica.

Pune ceapa taiata feliute si usturoiul ramas.

Le stropim cu vinul alb si punem apa si acoperim cu folie de aluminiu.

Se da la cuptor pentru 1 ora 1/2- 2 ore, ca sa fie foarte fragede; inainte cu 10-15 minute, se inlatura folia si se lasa putin sa se rumeneasca.

Se servesc cu garnitura de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ancutsa 1

14.03.2018, 19:12

Foarte bune!

trifadalia 1

22.03.2018, 15:25

azi am fost in piata la mici cumparaturi, m-am uitat la pulpa de rata dar am avut retineri la cum este carnea de frageda sau atoasa, adica daca o va manca sau nu si fata mea

trifadalia 1

21.06.2018, 09:10

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos dulce-acrisor