Salam de biscuiţi, reţetă de post

de Gicuta in Prajituri, 6 Mar 2015 | 20237 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă de post

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti populari
  • 150 g ciocolata de post
  • 250 g rahat
  • 100 g zahar
  • 200 ml lapte de soia (apa)
  • 100 g margarina
  • 100 g nuca macinata
  • 50 g cacao
  • esenta rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă de post:

Salam de biscuiţi, reţetă de post

Biscuitii se zdrobesc  iar rahatul se taie cubulete.

Margarina se pune la topit impreuna cu  ciocolata la foc mic. Cacao se amesteca cu zaharul apoi o desfacem cu laptele  rece  dupa care se pune  peste  amestecul de ciocolata si margarina .

Se adauga si rahatul, se lasa sa dea cateva clocote se ia de pe foc si se pune esenta. Dupa ce s-a racit se toarna peste biscuitii care au fost amestecati cu nuca. Punem totul pe o foaie de celofan care a  fost presarata cu nuca de cocos si formam un sul gros, foarte compact.

Se pastreaza  la rece si se poate servi a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

06.03.2015, 20:57

Ce imi place!

iry-gabriela 1

19.11.2016, 20:53

Annapurna 1

04.12.2016, 13:56

Daca pui si un mar, curatat de coaja si taiat cubulete , o mana de stafide inmuiate in rom si cateva linguri de dulceata de visine va iesi o minune care nu rezista mai mult de cateva minute pe platou

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rapid cu budinca și biscuiti