Salata de ardei copti cu capsuni si mozzarella

de Catalina L in Salate, 16 Iun 2022 | 3566 vizualizari

 

Va invit in Italia cu aceasta reteta tipica si delicioasa parfumata cu otet balsamic de Modena.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/06/salata-de-ardei-copti-cu-capsuni-si.html

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei rosii mari
  • 125 gr de mozzarella
  • 4 capsuni
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de otet balsamic de Modena
  • busuioc proaspat
  • sare marina (am pus sare neagra de Hawai)
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ardei copti cu capsuni si mozzarella:

Spalati si uscati ardeii cu un prosop de hartie.
Puneti-i la copt in cuptorul incins la 190° C timp de 35 de minute. Intoarceti-i de 2 ori.
Scoateti ardeii si puneti-i cu un pic de sare intr-o oala acoperita cu un capac.
Lasati-i sa se raceasca, apoi decojiti-i si indepartati cotorul si semintele.
Taiati-i in felii lungi si asezati-le in forma de cerc pe 2 farfurii de prezentare.  

Puneti benzi de mozzarella intre ele, decorati cu capsuni taiate bucatele, cu frunze de busuioc. Arozati cu ulei de masline si cu otet balsamic.

Puneti piper proaspat macinat si sare neagra de Hawaii.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei copti cu capsuni si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Salata "Shuba"