Sandvis cu ficat de pui

de simona72 in Sandvisuri, 14 Noi 2013 | 3859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de ficat de pui
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 capatana usturoi(din care folosim 1 catel)
  • 2 lingurite crema de branza ceva fin de la Delaco
  • 1 praf de sare si piper
  • feliute de rosii
  • frunze de salata
  • 1 chifla de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ficat de pui:

Trebuia sa pregatesc niste usturoi la cuptor pt un sos, asa ca....intr-un vas termorezistent am pus 2 lingurite ulei de masline, o capatana de usturoi la care i-am taiat putin capatul si 2-3 bucati de ficat de pui. Am pus capac pe vas si l-am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Ficatelul l-am zdorbit cu furculita, am condimentat cu putina sare si piper, am adaugat un catel de usturoi din capatana, crema de branza si am amestecat ingredientele. Am taiat chifla in doua, am uns-o cu pasta de ficat si branza, am mai adaugat feliute de rosii si salata. O ceapa verde alaturi merge de minune. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sendviş cald clasic