Saramura de peste

de Lau in Peste, 17 Iun 2018 | 4319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Saramura
  • 3 rosii mari
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 200 ml suc de rosii
  • foi de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 legatura patrujel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Condimentam pestele (spalat) cu sare si piper, lasam 10 min, dupa care prajim pe ambele parti cca 2-3 min. Scoatem pe un servetel absorbant.

Intr-un ceaun adaugam putin ulei de masline, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete si lasam sa se caleasca putin, adaugam ardeii tocati, rosiile tocate cubulete, sucul de rosii, 1 foaie de dafin, sare, piper, crenguta de cimbru, 1 l de apa si lasam sa fiarba cca 10 min din momentul in care da in clocot.

Oprim focul, adaugam usturoiul pisat (eu l-am frecat cu putin ulei ca la mujdei), pestele prajit, amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 5-10 min.

La final adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste cu legume