Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
O bucata buna de somon fript, cativa cartofi aurii si putin sos de mustar turnat peste ele, iata o masa delicioasa pentru mine.
Am pregatit intai vasul de frigere.
Rondelele de somon le-am spalat, le-am uns cu putin ulei si le-am presarat cu sare.
In vasul incins am pus rondelele la fript. Am acoperit cu capacul.
Cnd s-a rumenit pestele usor, l-am intors pe partea cealalta, am pus din nou capacul si am oprit focul. Somonul se prepara imediat, datorita caldurii acumulate in vas.
Intre timp, am fiert 2 cartofi mai mari in coaja. Cand s-au racit, am curatat coaja si am taiat cartofii in 4 pe lungime. Dupa ce i-am condimentat, i-am pus putin in ulei incins, cat sa capete o crusta aurie.
Sosul l-am pregatit pur si simplu amestecand ingredientele: mustar, miere, ulei si zeama de lamaie.
Am aranjat frumos pe un platou o bucata de somon, cateva felii de cartofi si am turnat sos pe deasupra.
Am aruncat si cateva frunzulite de busuioc si gata masa!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult