Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel

de Ela68 in Sosuri, 29 Apr 2013 | 13295 vizualizari

 

De-a lungul timpului am tot experimentat fel de fel de sosuri. Cel mai mult mi-a placut acesta, de usturoi cu iaurt si patrunjel si cel de rosii coapte, pe care-l voi prezenta cat de curand.
Este foarte simplu de preparat si poate fi servit alaturi de carne la gratar, snitele sau chiar legume fierte la abur. De data aceasta l-am servit cu bastonase de file de crap.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 catei de usturoi
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1/2 lingurita otet de mere
  • 1 varf lingurita de miere
  • 1 legatura de patrunjel (uneori inlocuiesc cu busuioc)
  • 250 gr iaurt (de preferat iaurtul consistent, bine legat )
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel:

Se pun in blender toate ingredientele inafara de iaurt si se mixeaza pana devine ca o crema. Adaugam iaurtul si gata sosul. Mai simplu de-atat nu se poate.

TIPS-URI

1

patrunjelul poate fi inlocuit cu busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

Sim0na 1

30.04.2013, 10:05

Un sosulet delicios! Trebuie sa-l incerc si eu!

mena29 1

30.04.2013, 13:44

marcela1979 1

06.05.2013, 10:32

excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gravy De Ceapa