Sos-crema de cascaval

de Doinavar in Pt. paste, 15 Feb 2013 | 15017 vizualizari

 

Acest sos poate fi preparat super-rapid pentru cartofi natur, macaroane, lasagna, ori de cate ori aveti nevoie.

 

INGREDIENTE

  • 150 g cascaval
  • 2 linguri cu varf de faina
  • 25 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita baza pentru mancaruri
  • 1 praf de piper
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos-crema de cascaval:

Am preparat sosul pentru a-l servi cu cartofi fierti in coaja. Poate fi servit cu legume, salate, lasagna, macaroane, taitei, etc.

Puneti uleiul intro craticioara, presarati baza pentru mancaruri  si  incorporati faina cu un tel micut. Lasati la foc mic 2-3 minute, dupa care adaugati deodata laptele clocotit, amestecand energic cu telul. Dupa ce se ingroasa adaugati cascavalul ras si omogenizati compozitia. Dregeti gustul de sare si piper si sosul este gata.

Pregatiti farfuriile cu cartofii fierti, curatati si taiati felii, turnati cate putin sos-crema de cascaval si decorati cu frunze de patrunjel.

Se serveste cald. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos-crema de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

15.02.2013, 14:27

bun

Lau 1

15.02.2013, 14:45

Rocsi 1

15.02.2013, 22:36

Ce fain!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ardei si cascaval