Supa de broccoli

de Rahela Velicu in Supe, 26 Aug 2021 | 2729 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli mediu/mare
  • 2 buc piept de pui
  • 2 morcovi medii
  • 50 ml ulei
  • 200 gr smantana
  • 2, 5 litri de apa
  • sare
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • patrunjel uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de broccoli:

Mai intai curatam morcovii, ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari si ii punem la calit in ulei incins pentru 5-7 minute.

Adaugam si pieptul de pui taiat cubulete si mai lasam inca 7-8 minute( doar sa se patrunda putin, nu sa se aureasca).

Adaugam apa si sare, acoperim oala cu capac si lasam la fiert aproximativ 25-30 de minute. Pieptul de pui fierbe repede caci este taiat cubulete.

Inainte cu 5 minute sa stingem focul ciorbei, adaugam si broccoli desfacut in manunchiuri.

Lasam ciorba 5 minute la racorit apoi pregatim smantana. Punem smantana intr-un bol mare si adaugam in fir subtire 3-4 polonice de ciorba. Amestecam bine si apoi facem invers: punem cate un polonic din amestecul cu smantana in oala cu ciorba. Dar tot in fir subtire si amestecand continuu. Adaugam patrunjelul uscat si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei