Supa de peste cu taitei de ovaz

de katty in Supe, 21 Ian 2022 | 2981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr peste(capul si bucati de la coada pestelui)-somn
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 100 gr ardei rosu
  • 1 tija telina Apio
  • 100 gr mazare congelata
  • 200 gr broccoli congelat
  • 100 gr taitei de ovaz
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de peste cu taitei de ovaz:

Bucatile de peste spalate bine le punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumam bine si fierbem 10 -15 minute. Scoatem bucatile de carne intr-un castron si le lasam la racit, apoi scurgem zeama printr-o sita deasa pentru a indeparta ebventualele resturi sau oase si pastram zeama. Curatam legumele. Taiem ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem la calit morcovul,ceapa, telina, ardeiul rosu, apoi dupa ce acestea s-au inmuiat putin adaugam mazarea. Stingem cu zeama de la peste di fierbem 15-20 de minute pana legumele sunt moi. Intre timp scoaem carnea de peste de pe oase. Punem o craticioara cu apa la fiert si cand clocoteste adaugam 1 lingurita de sare si taiteii de ovaz. Ii fierbem la foc mic al dente. Cand legumele sunt moi mai adaugam zeama daca este neceasar si punem sare si piper dupa gust, apoi la primul clocot  adaugam broccoli si mai fierbem 3 minute. Aducem in cratita carnea de peste si pastele scurse de apa  si mai fierbem 1 minut. Presaram patrunjelul uscat si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de peste cu taitei de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu bacon si oua