Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Reteta asta o fac destul de des si mereu schimb ceva la ea-de data asta am gatit-o in vasul meu preferat-tajine. Dar se poate face in orice tigaie-cratita cu capac.
Eu am cumparat calamari congelati si i-am lasat in apa la dezghetat, apoi i-am curatat si i-am taiat in bucati potrivite;
Intr-o tigaie-cratita taiem ceapa, ardeiul solzisori si le punem la prajit putin in ulei de masline-sa nu fie foc prea mare a se arde.
Cand s-a inmuiat, adaugam rosiile cubulete si lasam sub capac sa se inmoaie; adaugam sare, piper, boia, curry, foaie de dafin, sos picant si usturoi tocat marunt;
Adaugam calamarii si amestecam apoi turnam pasta de rosii si apoi dupa 3 minute vinul. Lasam sa scada si apoi punem putina supa -concentrat de fructe de mare. Acoperim si lasam sa fiarba.
Cand e moale si sosul potrivit de redus aduagam coriandru proaspat si stingem.
Servim alaturi de orez cu sofran.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult