Turte ca la bunica

de Sabina in Pizza, 15 Mai 2009 | 12187 vizualizari

 

Cand nu avea paine la brutarie, bunica facea turte. Le cocea la masina de gatit si toata bucataria mirosea a paine proaspata.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • 6 linguri de apa calduta
  • 3 linguri ulei (de masline in cazul de fata)
  • faina cat cuprinde
  • rozmarin (adaugat de mine pentru ca mi place foarte mult)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte ca la bunica:

Facem un aluat din toate ingredientele de mai sus si il lasam la dospit jumatate de ora. Impartim aluat in bucatele mai mici pe care le intindem. Coacem pe ambele parti turtele noastre intr-o tigaie de teflon. Eu inlocuiesc cu succes painea cu aceste turte. Acestea se pot combina cu diferite salate, creme de branza, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte ca la bunica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

adry88 1

20.05.2011, 12:32

cele mai bune turte

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turte ca la bunica