Adrianele

1

Bucataras
incepator

Cîmpeni, Alba

Bucataras din 29.01.2017

RETETE11
PRIETENI20
Retete

Aperitiv clatite cu cas sau branza

In Aperitive / Garnituri la 30 Noi 2021

Se amestecă oul cu sarea, făina, laptele și apa.Se lasă să se odihnească o jumătate de oră. Se pregătește umplutura: oul se amestecă cu brânza și zahărul sau cașul și zahărul sau ambele.Se adaugă 3 linguri smântână.  Se ia scrobul cu polonicul și se...

Creier de porc pane

In Porc la 27 Noi 2021

Clătești creierul cu apă. Îl sărezi și piperezi după gust.Pui făina pe o farfurie plată și tăvălești creierul prin ea.Dai bucățile de creier prin oul bătut și le prăjești în ulei încins.Se scot bucățile prăjite pe ambele părți pe un șervet de bucătărie...

Macaroane cu biscuiti

In Mancare copii la 4 Iul 2021

Se fierb pastele în apă clocotită cu sare.Se scurg de apă, se clătesc și se amestecă cu biscuiții sfărmați într-o cratiță cu ulei. Se încălzesc puțin și se servesc calde sau reci.

Desert gogosi

In Dulciuri la 23 Ian 2021

Se amestecă laptele cu zahărul, drojdia, ouăle, coaja rasă de portocală, făina până se formează un aluat moale. Se pune pe planșetă și se frământă adăugând unt topit treptat. Se formează o cocă moale puțin lipicioasă și se lasă 30 min la dospit. După...

Desert Dobos cu foi

In Prajituri la 7 Ian 2021

 Se amestecă ingredientele pentru foi și se împarte în 7. Se întind 7 foi și se coc alternativ pe hârtie de copt în tavă. Se coc 10 min la 100 grade celsius. Crema: Se amestecă ouăle cu zahărul pe foc mic până se îngroașă și se adaugă...

Papară cu slănină

In Mancaruri cu carne la 6 Ian 2021

Se bat ouăle cu sarea. Între timp se prăjește slănina în ulei, se pun jumările și se toarnă ouăle bătute. Se prăjesc până se coagulează și se servește papara cu murături sau salate de legume crude, salată de sfeclă roșie.

Desert tort cu crema de mandarine

In Torturi la 1 Ian 2021

Se bat spumă 2 albușuri și se amestecă cu 2 linguri zahăr și gălbenușurile, făina. Se amestecă prin răsturnare și se coace prima foaie de blat la foc mediu până trece testul scobitorii. La fel se procedează cu a doua foaie. Se bate frișca și se amestecă cu zahăr și...

Salata de sfecla rosie

In Salate la 1 Ian 2021

Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.

Desert cozonac Rozenkrantz

In Dulciuri la 22 Dec 2020

     Amesteci laptele cald cu drojdia și o lingură zahăr și lași să crească. Făina o amesteci cu sarea, zahărul și pui 2 ouă întregi peste ea și o amesteci. Adaugi uleiul și frămânți un aluat elastic din toate ingredientele. Întinzi o foaie pe...

Desert fursecuri pentru Craciun

In Dulciuri la 22 Dec 2020

     Freci untura și untul cu zahărul și sarea până se lichefiază. Adaugi oul întreg și amesteci. Pui praful de copt în făină și o amesteci, apoi o torni peste compoziția anterioară. Frămânți bine și întinzi o foaie de 1 cm pe care o...

Desert prajitura cu portocale și mandarine

In Dulciuri la 22 Noi 2020

Bat spumă albusurile, adaug zahărul, vanilia, gălbenușurile, făina cu praful de copt și sucul stors de la mandarină și jumătate de portocală. Amestec prin răsturnare.În tava de copt am uns pereții cu unt și am presărat zahăr și am tăiat felii subțiri de portocală și...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 05.12.2021

Lubă

publicat la 27.11.2021

Creier de porc pane

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 31

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]