Salata de sfecla rosie

de Adrianele in Salate, 1 Ian 2021 | 1801 vizualizari

 

Sănătoasă.

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle mici
  • sare
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1/4 pahar ulei
  • 1 linguriță chimen
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă.

Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare.

Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează.

Se servește la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf