AndreeaJ

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 08.07.2010

RETETE31
PRIETENI3
Articole

Despre condimentele chinezesti-sosul de soia

In Bucataras in oras, la: 11 Apr 2011

Incep cu cel mai important sos  Sosul de soia   este absolut necesar si nelipsit din  bucataria chinezeasca. Este un sos obtinut din boabe de soia fermentate, pregatit apoi cu apa si sare. De aceea gustul sau este usor sarat, uneori prea sarat incat nu mai este nevoie sa...

Cum folosim betisoarele chinezesti

In Bucataras in oras, la: 10 Feb 2011

  Pana a ajunge sa le foloseasca pe post de instrumente pentru mancat, chinezii rupeau cate doua crengute din copac si cu ajutorul lor amestecau in oalele in care gateau sau scoteau cu ele carnea pe care o prajeau la foc. Ulterior, au realizat utilitatea lor in procesul servirii mesei,...

Sarbatoarea Primaverii-Anul Nou Chinezesc

In Cu de toate, la: 3 Feb 2011

Sarbatoarea Primaverii este cea mai importanta sarbatoare din China. Aceasta sarbatoare dateaza in China inca de acum 4000 de ani. Dupa calendarul traditional chinezesc, se considera un an perioada in care luna face 12 rotatii in jurul Pamantului, fiecare rotatie avand durate unei luni. Desi...

Cum sa gatim mancarea chinezeasca perfecta

In Tipsuri, la: 16 Ian 2011

  1. NU inlocuiti ingredientele sau condimentele din retete! daca nu avem una dintre ele, mai bine nu mai facem mancarea respectiva. Am vazut de multe ori prin retete ca se inlocuieste spre exemplu sosul de soia cu sosul de rosii. Exista mancaruri chinezesti care cer si ele sos de...

Afisate 1 - 4 din 4 articole    

Postari recente

publicat la 02.09.2011

Tarta cu praz si somon afumat

publicat la 01.09.2011

Turtite chinezesti cu ceapa verde

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro