Dulceatadetrandafiri

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 18.03.2011

RETETE76
PRIETENI9
Retete / Mancaruri cu carne

Pui manastiresc

In Mancaruri cu carne la 2 Iul 2011

Condimentezi carnea cu sare, piper, cimbru, boia. Intr-o oala potrivita (care se poate da apoi la cuptor) se pun la prajit pulpele in jumate lingura de unt. In paralel preincalzesti cuptorul la 190 de grade si intr-un ibric pregatesti supa de pui punand la fiert 200 ml de apa cu doua...

Vrabioara de manzat cu ciuperci si ardei

In Vita la 5 Mai 2011

Intr-o tigaie prajesti in putin unt carnea feliata fasii subtiri, cam 10 min. Separat prepari zeama de legume si dupa cele 10 min de prajit o torni peste carne. Concomitent, intr-o alta tigaie calesti in ulei ceapa taiata solzisori, ardeiul fasii si ciupercile feliate. Cand devin moi si arata...

Placinta cu carne si bere

In Mancaruri cu carne la 10 Apr 2011

  Foile de placinta se decongeleaza din timp, lent, in ritmul lor. Ceapa si usturoiul le tai marunt si le calesti in putin ulei, apoi adaugi carnea si lasi la foc potrivit pana cand aceasta isi schimba culoarea iar zeama scade (cam 15 min). Amesteci din cand in cand, cat sa nu se...

Aripioare de pui crocante

In Pui la 4 Apr 2011

Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina - in al doilea bati ouale si pui sare si piper - in al treilea amesteci restul de faina, cu fulgii sfaramati, pesmetul, un varf de cutit de boia si un varf de cutit de chilli. Fulgii ii poti sfarama punandu-i...

Hamburgeri "home-made"

In Vita la 27 Mar 2011

Ceapa o tai marunt si o calesti in putin ulei. Separat amesteci carnea tocata cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita. Condimentezi dupa gust si formezi chiftelele pe care apoi le pui pe gratarul incins pentru aprox. 10 min. Le poti lasa mai mult sau mai putin in functie de cat de...

Friptura de porc cu paste si masline

In Porc la 25 Mar 2011

Se amesteca mustarul, uleiul, otetul, cimbrul si busuiocul si se pune carnea de porc in acest amestec pentru 10 minute. Usturoiul de piseaza marunt, maslinele se taie rondele. Intr-un vas se pune 1 litru jumatate de apa la fiert, cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca se pun pastele,...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 21.11.2011

Biscuiti cu ciocolata

publicat la 07.11.2011

Oua coapte

publicat la 31.10.2011

"Beef Wellington" vegetarian

 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]