Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perna ergonomica Karll
Taietor de pizza
Suport pentru ustensile de bucatarie
Rola de folie pentru prajituri
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 20:15
pe 02.05 la 20:10
de bucatarasa 1
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
de oanapl 7
10 comentarii
8 comentarii
de Catalina L 8
6 comentarii
de gaby_duceag 8
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
Micutza Luana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MonaMimi 1
kukibella 1
Alexa90 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...