Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Sunteţi sportiv şi o să alergaţi puţin în dimineaţa asta. Sper să scoateţi un timp bun, pentru că domnul cu bâta vine puternic din spate.
Voturi:20
Voturi:22
Voturi:27
Set de 2 incaltatoare
Perna ergonomica Karll
Placa de tocat fata-verso
Perie de pantofi
Set de 250 forme pentru briose
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 22:30
de Rocsi 9
la 18:37
de Bucataras 6
la 10:36
la 10:17
de - Andreea - 7
ieri la 23:40
de gaby_duceag 8
10 comentarii
9 comentarii
8 comentarii
de Miha 9
de laura_n 7
7 comentarii
11 voturi
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Constelatialeu
blueapril 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine