Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 10.11.2016
Curățăm pestele, îl spălăm, îl porționăm în felii mai groase și îl frigem sau putem sa îl punem pe un strat de sare la cuptor pentru a nu face prea mult fum în bucătărie. Coacem roșiile,le curățam de coaja,le tocam cubulețe împreună cu...
publicat la 27.02.2019
publicat la 19.02.2019
publicat la 11.02.2019
In cont 9
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Veioza OSVINO, LED
Suport pentru ustensile de bucatarie
Perna ergonomica Karll
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 19:36
de Miha 9
ieri la 18:53
ieri la 18:32
de Stella29 1
ieri la 17:44
ieri la 10:13
de gaby_duceag 8
9 comentarii
de laura_n 7
de Rocsi 9
8 comentarii
7 comentarii
de oanapl 7
9 voturi
8 voturi
7 voturi
Caty
vasimur
IONELA_LAURA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dEiaa 1
Constelatialeu 9
5425 puncte
laura_n 7
2133 puncte
Rocsi 9
1668 puncte
Caty 2
1258 puncte
oanapl 7
1127 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Saramura de peste
Curățăm pestele, îl spălăm, îl porționăm în felii mai groase și îl frigem sau putem sa îl punem pe un strat de sare la cuptor pentru a nu face prea mult fum în bucătărie. Coacem roșiile,le curățam de coaja,le tocam cubulețe împreună cu...