publicat la 17.12.2012
publicat la 17.12.2012
publicat la 11.12.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Paste din porumb cu piept de pui
Punem intr-o oala apa la fiert cu un pic de sare. Cand incepe sa dea in clocot punem pastele si le acoperim cu un capac, le lasam, sa fiarba circa 8-10 minute. Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, punem ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca putin, iar dupa aceea pieptul de pui taiat...
Paste cu cabanos si smantana
Punem apa la fiert cu sare cand fierbe punem pastele cu un stop de ulei, dupa ce au fiert le scurgem de apa si la dam sub un jet de apa rece. Taiem ceapa marunt si o punem la prajit pentru 3-4 minute dupa care punem cabanosul taiat feliute. Lasam inca 3-4 minute dupa care punem ardeiul,...