Paste cu cabanos si smantana

de bahna_violeta in Paste, 9 Aug 2012 | 7009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cabanosi
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • paste 500 g
  • 3 lg smantana
  • patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • sare,piper
  • morcov
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cabanos si smantana:

Punem apa la fiert cu sare cand fierbe punem pastele cu un stop de ulei, dupa ce au fiert le scurgem de apa si la dam sub un jet de apa rece.

Taiem ceapa marunt si o punem la prajit pentru 3-4 minute dupa care punem cabanosul taiat feliute. Lasam inca 3-4 minute dupa care punem ardeiul, rosiile taiate cubulete mici, apoi morcovul dat pe razatoare. Adaugam sare si piper, busuioc, oregano dupa gust. Le lasam cam 5 minute la prajit dupa care punem cele 3 linguri de smantana si patrunjelul tocat marunt. Lasam la fiert pana se fac legumele apoi punem sosul peste paste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune dupa preferinta o lingura de smantana pe paste inainte de a le servi.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cabanos si smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos alb si ton