Gatitul pentru incepatori
Negresa de post
Data:30.03.2010Ingrediente1,5 cana zahar,1,5 cana apa1 cana ulei3 cani faina3 linguri cacao1 praf coptun varf... articol complet
Fornetti cu cas sarat[ se poate folosi si telemea sau branza dulce]
Data:30.03.2010Ingrediente:-1 pachet de foietaj-cam 300g cas cu un pic de sare-2 ouaMod de preparare:-se ia... articol complet
Fornetti cu nuca si Strudele cu mere
Data:30.03.2010Ingrediente:-1 aluat foietaj-amestec nuca(nuca macinata, albus de ou f bine batut, cacao,... articol complet
Tort 3 feluri de ciocolata
Data:30.03.2010Dupa aceasta reteta. O minunatie de tort :XBlatul:- 60 g de migdale pudra- 100 g zahar pudra... articol complet
Cuburi de lapte
Data:30.03.2010Dupa aceasta reteta.Este o prajitura foarte buna si puffy.Ingrediente:- un pachet foi de... articol complet