Blog gastronomic si culinar, unde sunteti asteptate cu mare drag !
Friptura greceasca - souvlakia
Data:06.01.2017In bucataria greceasca retetele sunt usor de pregatit si se bazeaza pe ingrediente naturale... articol complet
Tort Banoffee
Data:05.01.2017Un desert englezesc, cu blat crocant din biscuiti digestivi.Anglia sa mandreste si cu sortimente... articol complet
Salata Waldorf
Data:04.01.2017Reteta a aparut pentru prima data in 1896, in The Cook Book by “Oscar of The Waldorf”, a lui... articol complet
Polpettone umplut invelit in bacon
Data:02.01.2017O rulada foarte gustoasa, aspectuoasa,usor de preparat,satioasa si spornica ,cu ingrediente... articol complet
Terina de branza cu struguri
Data:27.12.2016Un preparat ideal pentru platourile cu aperitivele festive.Pe langa gustul fin,delicat are si un... articol complet
Aperitiv cu ton si legume
Data:27.12.2016Traditia spune ca masa de Craciun trebuie sa fie bogata, cu multe preparate traditionale pentru... articol complet
Ciorba de porc cu zeama de varza acra si hrean
Data:19.12.2016Ciorbele si supele unguresti pot fi facute din carne de pasare, carne de porc sau de vita, cu... articol complet
Prajitura gustoasa cu scortisoara si gem
Data:18.12.2016Aceasta prajitura (fursecuri se mai poate spune) este excelenta, mai ales cui ii place mult... articol complet
Kaizer de casa
Data:12.12.2016O reteta delicioasa si aromata, foarte simpla de facut.Rezultatul a fost mult peste asteptarile... articol complet
Chiftelute in sos de ciuperci cu dulceata din flori de mac
Data:06.12.2016Haideti sa va ademenesc cu ceva, ce arata bine si are un gust prea bun ca sa puteti refuza: "... articol complet
Caltabos cu varza acra si cartofi copti
Data:04.12.2016O mancare simpla, rapida, dar si ieftina,mai ales daca deja ati taiat porcul si varza murata sta... articol complet
Ceafa de porc frantuzeasca
Data:03.12.2016Ceafa de porc frantuzeasca este foarte usor de pregatit si va va veni in ajutor atunci cand... articol complet
Galuste de aur - Arany galuska
Data:02.12.2016Un desert traditional maghiar, facut din bile de aluat de cozonac, trecute prin unt topit si apoi... articol complet
Paine Floarea Soarelui
Data:30.11.2016La multe fete care au bloguri culinare , am vazut aceasta reteta si pina la urma am aflat ca... articol complet
Escalop din carne de pasare
Data:29.11.2016Acesta reteta este dintr-o colectie de retete a revistei KOCHEN & KÜCHE (gatit &... articol complet
Jumari de casa
Data:26.11.2016Din procedeul de extragere a grasimii de porc , rezulta de fapt doua produse: jumarile şi... articol complet
Toba de porc facuta in casa
Data:26.11.2016Bucatele traditionale umplu mesele romanilor in perioada sarbatorilor de iarna, iar dintre... articol complet
Mancarica de mazare verde(fasole verde) cu carne de strut si ciuperci
Data:24.11.2016Carnea de strut este superioara celorlalte feluri de carne ,din punctul de vedere al beneficiilor... articol complet
Caltabos de casa
Data:24.11.2016Caltabosii sunt preparate traditionale ce nu lipsesc de pe masa românilor in perioada... articol complet
Carnati de porc de casa
Data:23.11.2016Se-apropie Crăciunul şi la masa românului trebuie să miroase a carne de porc.Românii nu-şi... articol complet