Blogosfera culinara

Ce tip de ciocolata folosim in deserturi?

Postat pe: Pastry Workshop Data: 25.04.2024

The post Ce tip de ciocolata folosim in deserturi? appeared first on Pastry Workshop. Cand vine...articol complet

Cârnați de casă, la cuptor

Postat pe: Gourmandine Data: 24.04.2024

Ingrediente: 500 g carne de porc (ceafă sau pulpa) 250 g carne de vită 100 g slănină afumată...articol complet

Tartă cu lămâie și busuioc

Postat pe: Adi Hadean Data: 24.04.2024

Trece sat după sat, iar mie gândul îmi fuge tot mai mult la vară. Închid ochii și visez la...articol complet

Wrap cu naut

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 24.04.2024

 Wrapul este fain de pregatit in general, ca puneti in interior fel si fel de carnuri...articol complet

Arancini de poveste (vegetarian)

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.04.2024

Arancini de poveste - sau continuarea periplului culinar prin peninsula italică. Articolul...articol complet

Chiftele de cartofi cu mâncare de urzici

Postat pe: Adi Hadean Data: 19.04.2024

  Atunci când începe postul, mulți dintre noi începem să căutăm a inventa tot felul de...articol complet

Salata orientala de primavara cu ridichi si ceapa verde

Postat pe: Carte de retete Data: 18.04.2024

Salata orientala de primavara. Salata orientala cu ridichi si ceapa verde. Reteta de salata de...articol complet

Gulas de ciuperci, de post

Postat pe: Laura Sava Data: 18.04.2024

Ca ne place foooarte tare gulasul, stau marturie toate retetele de gulas de pe blog! Si ca sa...articol complet

Orez prajit picant cu broccoli

Postat pe: Carte de retete Data: 18.04.2024

Orez prajit picant cu broccoli. Reteta de orez prajit. Orez prajit picant. Reteta de post cu...articol complet

Pui întreg Zdravăn Moldovenesc pregătit la cuptor

Postat pe: Adi Hadean Data: 18.04.2024

Un pui întreg garnisit frumos cu legume, condimentat cum se cuvine, aromat și copt timp...articol complet

Ouă umplute cu pate de ficat

Postat pe: Gourmandine Data: 17.04.2024

Ouăle umplute sunt o gustare sau un aperitiv minunat, perfect pentru diverse ocazii, de la...articol complet

Lasagna de vinete – o mâncare vegetariană

Postat pe: Adi Hadean Data: 17.04.2024

Dacă în ultimele săptămâni v-am purtat prin bucătăriile orientului mijlociu, azi trecem...articol complet

Ardei umpluti cu ciuperci reteta de post

Postat pe: Carte de retete Data: 16.04.2024

Ardei umpluti cu ciuperci. Reteta de post de ardei umpluti. Retete de post. Retete cu ciuperci....articol complet

Babka cu gem reteta de cozonac

Postat pe: Carte de retete Data: 16.04.2024

Babka cu gem. Cozonac insiropat Babka. Babka cu umplutura de gem. Babka umplut cu gem. Cum se...articol complet

Curcan în stil asiatic

Postat pe: Adi Hadean Data: 16.04.2024

  Dragii mei, mai am câteva rețete de la Peneș Curcanul, pentru voi, din care să vă...articol complet

Cremsnit de post

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 16.04.2024

 Am cumparat de curand o cutie de frisca vegana pentru o prajitura de post si cum nu am...articol complet

Halva cu migdale – un desert de post

Postat pe: Adi Hadean Data: 15.04.2024

Încă din copilărie mi-a plăcut foarte mult halvaua, dar parcă în zilele noastre cea pe care...articol complet

Pâine de țară, românească

Postat pe: Gourmandine Data: 15.04.2024

Ingrediente: – 500g făină de grâu integrală sau făină de secară – 300ml apă...articol complet

Bazele Cofetariei – Curs pentru Incepatori

Postat pe: Pastry Workshop Data: 14.04.2024

The post Bazele Cofetariei – Curs pentru Incepatori appeared first on Pastry Workshop. Am...articol complet

Prajitura cu crema de afine si lamaie

Postat pe: Carte de retete Data: 12.04.2024

Prajitura cu crema de afine si lamaie. Alba ca Zapada cu afine. Prajitura cu foi si crema de...articol complet