Blogosfera culinara

Caietul cu retete

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Branza cu smantana si mamaliguta calda

Data:25.02.2012

E unul din felurile mele de mancare preferate, desi nu abuzez din cauza caloriilor. Dar e ceva... articol complet

Gratar de porc cu legume

Data:20.02.2012

A fost executat in weekend si am avut muschi de porc afumat si carnati de porc, ambele produse... articol complet

Ficat de porc la gratar

Data:18.02.2012

... cu mamaliguta si sos de usturoi. Ah, de ce n-am emoticoane din alea care se ling pe buze?... articol complet

Salata de heringi

Data:14.02.2012

Am folosit fileuri de hering, maioneza amestecata cu putin iaurt, zeama de lamaie, ardei rosu... articol complet

Pastrav la cuptor cu legume mexicane

Data:13.02.2012

Poate vi se pare putin curioasa combinatia, la care s-a servit mamaliguta calda, dar sa stiti ca... articol complet

Amandine

Data:09.02.2012

Asa ar fi trebuit sa arate. Dar ceva nu a mers la glazura si pana la urma a aratat asa. In orice... articol complet

Cornuri cu nuca (pt diabetici)

Data:06.02.2012

Retetea poate sa fie si cu zahar, dar de data asta o sa va dau ingredientele asa cum au fost ele... articol complet

Cornata

Data:05.02.2012

Sigur ca acum nu mai e vremea coarnelor, dar pozele le-am facut in timp, incepand de pe 10... articol complet

Cordon bleu

Data:01.02.2012

Concurs Delimano cu sute de premii care dureaza cateva luni!!! Inscrie-te si tu! Nu-ti trebuie... articol complet

Platouri cu sandviciuri

Data:29.01.2012

Au fost facute pentru sf. Ioan. Am folosit felii de paine taiate in jumatati, branza topita,... articol complet

Dublu tiramisu

Data:25.01.2012

A fost un tiramisu cu crema de ciocolata si mult, mult rom. Adica cu gust de trufe. Si a fost pe... articol complet

Crema de branza, 2

Data:18.01.2012

Am avut-o pe masa de Craciun desi e un aperitiv nepretentios, dar foarte gustos si bine primit de... articol complet

Cozonac bogat

Data:15.01.2012

Il facea maica'mea cand era tanara si cand faina era faina iar zaharul, zahar, cand galbenusele... articol complet

Salata berlineza

Data:12.01.2012

Este o reteta de la o verisoara, singura diferenta fiind ca ea o face cu peste afumat, iar au am... articol complet

Tortilla cu somon afumat

Data:10.01.2012

Pentru tortilla am folosit o reteta asemanatoare cu aceea de clatite si anume: o cana de lapte... articol complet

Rulouri de pui cu sunca afumata

Data:09.01.2012

Pentru fiecare jumatate de piept de pui se foloseste: 2 linguri de carne tocata ca pt chiftelute,... articol complet

Crochete de cartofi cu cascaval

Data:06.01.2012

Este o reteta din carnetel, de la o verisoara, pe care o am de peste 20 de ani. Nu am incercat-o... articol complet

Tort de mere si curmale

Data:05.01.2012

L-am pregatit pentru Revelion. Este un tort de mere clasic, in care am pus curmale in loc de... articol complet

Quiche lorraine

Data:01.01.2012

Aşa, deci am păşit în 2012. Ca să începem cu ceva bun şi fiţos (deşi e o aparenţă,... articol complet

La multi ani 2012, si niste ornamente!

Data:31.12.2011

Ascultati Abba si inspirati-va pentru diseara, daca mai aveti ceva de bucatarit :) La multi ani... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro