Despre mincare, cutite si vin
computational creativity sau despre viitorul bucatariei
Data:27.02.2014azi am vazut viitorul buctariei. nu, nu este bucataria moleculara sau vreo alta tehnica avansata... articol complet
Scoici cu hribi, usturoi si patrunjel
Data:30.01.2014zilele astea, ca sa ma mentin in forma, ma ajuta si vecinii. pe langa cele trei zile de squash de... articol complet
dorada "en papillote" cu dovlecei la gratar sau despre rezolutii
Data:29.01.2014daca cumva esti dintre cei care adopta rezolutii in ianuarie - o sa fac mai mult sport, o sa fiu... articol complet
tartar de ton cu yuzu lemons
Data:12.12.2013yuzu e noul superfruct. e mai rar ca trufele de alba, e mai greu de gasit decat caviarul iranian... articol complet
bloggers' night out @ red angus steakhouse
Data:17.10.2013fripturaria angusul rosu, caci despre ea este vorba in propozitie, s-a gandit sa stranga smantana... articol complet
chateau la tomaze, coteaux du layon sau ambiguitatea sistemului oenologic francez
Data:26.09.2013azi am avut o intalnire de afaceri cu o mana de fermieri francezi din valea loirei. la sfarsit,... articol complet
Salata de morcovi copti cu naut, spanac proaspat si menta
Data:09.09.2013asta-i o salata care-mi place tare mult. in serile in care alerg, e o cina perfecta. nici prea... articol complet
Limba de vaca cu legume si sos de patrunjel
Data:05.09.2013dac-ar fi sa aleg intre cea mai smechera friptura de vita nord-americana si o limba de vita... articol complet
Inghetata de alune de padure
Data:29.08.2013Fistic! Alune de padure! Fistic! Alune de padure! asta era lupta din capul meu pentru cea mai... articol complet
Somon posat cu sparanghel si sos alb cu creveti
Data:27.08.2013de cand am descoperit gustul somonului posat, am inceput sa nu-l mai vreau gatit altfel. si... articol complet
cum m-am imprietenit cu niste raci din delta dunarii
Data:26.08.2013nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand am vazut (d)racii astia mici cum se jucau intr-un acvariu de... articol complet
shakshouka
Data:31.07.2013shakshouka, adicatelea oua posate intr-un fel de ratatoiulle. originara din nordul africii... articol complet
gazpacho de rosii cu ardei copti
Data:30.07.2013de vreo doua saptamani e greu si sa zaci. la 36 de grade la ora opt seara n-am niciun chef de... articol complet
jw steakhouse@marriot - batalia celor noua fripturi de vita
Data:04.07.2013acum vreo doi ani, chef-ul de la marriot, nicu, ma invita in bucataria lui sa ma cucereasca... articol complet
Pavlova, pavlova, tot mai multa pavlova...
Data:17.05.2013Pentru ca este a 3-a Pavlova in 2 saptamani din cauza de "comenzi", am hotrat sa pun reteta si pe... articol complet
salata de somon posat in ulei de masline
Data:24.04.2013minunata salata asta. dureaza un pic mai mult decat alte salate dar na, baba sufera la frumusete... articol complet
rata coapta pe pat de legume
Data:22.04.2013repetati dupa mine: nu e greu sa gatesti o rata intreaga, nu e greu sa gatesti o rata intreaga,... articol complet
lasagna quattro formaggi
Data:19.04.2013nu stiu cum se face, dar pe masura ce te implici mai mult intr-un domeniu intervine o oarecare... articol complet
Baked Alaska
Data:26.03.2013Cine ma cunoaste stie cu siguranta ca nu ma omor cu gatitul. Dar cum m-am saturat ca Madalin... articol complet
budinca de potocale la abur cu sirop de portocale si portocale caramelizate
Data:01.03.2013orange pudding & orange syrup and caramelised orangedesert traditional al britanicilor,... articol complet