Va astept cu drag in lumea prajituricilor
Supa crema de topinambur
Data:04.04.2014Cand am auzit prima data de topinambur aveam impresia ca e expresia unui joc amuzant sau a unui... articol complet
Paste cu leurda si branza Brie
Data:27.03.2014Primavara timpurie aduce cu ea si o planta miraculoasa pe care o ador: leurda. Leurda (Allium... articol complet
Salata de bob
Data:26.03.2014Intr-o zi de post poti incropi rapid o salata care sa fie pe cat de gustoasa pe atat de... articol complet
Pastravi cu smantana
Data:24.03.2014Cu totii stim ca Bucovina este taramul smantanei, ca acolo mai toate felurile de mancare contin... articol complet
Prajitura cu mere de post
Data:21.03.2014Reteta asta, ca multe altele, le am de la o matusa draga din Bucovina. Acolo lumea posteste tot... articol complet
Sfintisori de post
Data:09.03.2014Pe data de 9martie se praznuiesc cei 40 de sfinti sau mucenici. Atunci se fac, se dau de pomana... articol complet
Creme Brulee
Data:04.03.2014Creme Brulee a fost de curand vedeta noastra la desert. Mult timp am amanat facerea acestui... articol complet
Tarta cu visine
Data:24.02.2014Daca tot vine primavara eu zic sa scoatem visinele de pe la congelator si de la borcane si sa... articol complet
Piept de rata cu sos de portocale
Data:20.02.2014Pieptul de rata este de ceva vreme considerat o delicatesa , mai ales daca prepararea lui... articol complet
Placinta cu iaurt
Data:17.02.2014Iata-ma iar in fata retetelor regale si de data asta am ales placinta cu iaurt. Recunosc ca, pana... articol complet
Stii sa faci corect un pandispan ?
Data:14.02.2014Stii sa faci un pandispan corect?…asta-i intrebarea. Azi in lume se sarbatoreste iubirea,... articol complet
Pastravi cu piper verde si capere
Data:10.02.2014Pentru o cina importanta am ales sa fac pastravi. Imi doream ceva mai deosebit asa ca varianta... articol complet
Cnegne
Data:07.02.2014Copilaria fiecaruia dintre noi este ca un geamantan din care tot scoatem tot felul de amintiri,... articol complet
Tort cu portocale rosii
Data:07.02.2014Iata ca a mai trecut un an si fiecare aniversare aduce un tort. Pentru ca sunt perioada in care... articol complet
Tuffli – o cochetarie de cofetarie
Data:04.02.2014Cei care ma cunosc stiu ca nu sunt o clienta a cofetariilor , asta pentru ca in materie de... articol complet
Pavlova cu portocale rosii la pahar
Data:03.02.2014Pavlova e printre preferatele mele in materie de deserturi. Imi place la nebunie textura... articol complet
Crema de branza cu ansoa
Data:30.01.2014Pentru zilele in care avem nevoie de aperitive simple si rapide putem aborda reteta asta. Cu... articol complet
Ciorba de hribi uscati
Data:23.01.2014Hribii sunt printre ingredientele de baza a mancarurilor din Bucovina. Sunt atatea mancaruri cu... articol complet
Fursecuri cu ciocolata ( Crinkles)
Data:21.01.2014Stiu ca a trecut Craciunul dar un fursec bun il putem manca indiferent de anotimp. Deoarece nu... articol complet
Sendvis cu avocado si branza
Data:16.01.2014Despre un mic dejun echilibrat sau o gustare satioasa si sanatoasa se pot scrie multe. Poate ar... articol complet