Va astept cu drag in lumea prajituricilor
Tort aniversar cu crema de portocale, banane si ciocolata alba
Data:07.01.2014Iata ca au trecut doi ani de cand s-a “nascut” blogul meu. E mezinul familiei si ca orice... articol complet
Prajituricile la Palatul Elisabeta
Data:03.01.2014Anul 2013 a fost un plin de schimbari, realizari, eforturi, vise, sperante si s-a incheiat cum... articol complet
Profiterol
Data:02.01.2014La Multi Ani! Sa aveti un an imbelsugat , cu pace si sanatate. Ca sa fie inceputul usor propun un... articol complet
Julfa sau Pelincile Domnului
Data:20.12.2013Prima data am mancat julfa pe la 23 de ani si asta se intampla in Iasi la o doamna draga ce m-a... articol complet
Supa crema de usturoi
Data:11.12.2013Iata ca a venit iarna , asa ca experimentez …supa de usturoi numai buna pentru timpuri cu... articol complet
Fursecuri cu ciocolata
Data:05.12.2013Fursecurile cu ciocolata dau bine cu orice ocazie si sunt cautate de copii. Azi am testat o... articol complet
In decembrie, impreuna cu Electrolux daruim bucurie!
Data:02.12.2013Luna decembrie nu inseamna numai impodobirea unui brad si goana dupa cadouri, inseamna in primul... articol complet
Fursecuri cu nuci
Data:27.11.2013Fursecuri cu nuci, o bunatate nu alta . Nu le-am facut de multa vreme…dar tema din luna asta a... articol complet
Confit de rata
Data:25.11.2013Confitul de rata sau confit de canard pare ceva sofisticat , dar nu e. E o mancare simpla,... articol complet
Ateliere de gatit pentru copii- editia de Craciun
Data:21.11.2013Pentru perioada dinaintea Craciunului , am pregatit copiilor ateliere speciale cu miros de... articol complet
Mamaliga cu cartofi
Data:16.11.2013Stiu ca unii se minuneaza cand aud de mamaliga cu cartofi sau stramba din nas.Eu va zic atat,... articol complet
Hai sa coloram Craciunul pentru copii-editia a II-a
Data:12.11.2013Se apropie Craciunul si o iarna plina de neprevazut. Pentru unii iarna e frumoasa si o asociaza... articol complet
Friptura de porc condimentata a la Jamie
Data:11.11.2013De regula duminica facem cate o friptura din care ne infruptam cu mare placere, alaturi de cate... articol complet
Tort cu nuca si frisca
Data:03.11.2013Tortul cu nuca as spune ca e un tort romanesc…cu totii am simtit inca din copilarie gustul... articol complet
Pasta de urda si busuioc
Data:29.10.2013Eu nu mancam urda, niciodata ! Indiferent unde era plasata : prajitura, placinta,... articol complet
Rulada cu mere
Data:23.10.2013Una din provocarile lui Jamie Oliver, adresate ambasadorilor sai luna asta este ca acestia din... articol complet
Atelier de gatit si…bu-hu-hu pentru copii
Data:20.10.2013Halloween-ul nu e o sarbatoare romaneasca dar e un bun prilej de face cunostinta cu o alta... articol complet
Sandvis cu rucola, prosciutto si oua de prepelita
Data:09.10.2013Micul dejun poate imbraca diferite forme, asemeni naturii in ceasuri diferite. Intotdeauna dorim... articol complet
Verde la educatie prin circulatie
Data:04.10.2013Societatea in care traim se confrunta cu tot felul de probleme :alimentatie, poluare, violenta... articol complet
Ghimbir cu miere de albine
Data:02.10.2013Suntem in octombrie dar frigul a dat buluc peste noi. Copiii au facut cunostiinta cu prima... articol complet