Blogosfera culinara

Retetecudrag

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Un nou blog!Sper ca si retetele mele sa va inspire!

Choux a la creme

Data:31.03.2012

Un desert indragit, cu o crema noua!Pentru choux-uri am folosit o cana apa, un sfert pachet... articol complet

Rulou din cotlet de porc cu prune in sos de vin rosu

Data:31.03.2012

Se taie in felii de 0.5 cm grosime, un kilogram de cotlet de porc fara os. Se face... articol complet

Friptura de vita cu briosa de spanac

Data:31.03.2012

Este o reteta pentru care e nevoie de ceva timp pentru a o pregati, dar merita! Asta pentru... articol complet

Supa-crema din ciuperci de padure si cartofi

Data:31.03.2012

In general, supele-crema se fac cu o leguma dominanta.Noua totusi ne place un amestec: din... articol complet

Salata de ton cu sfecla rosie

Data:31.03.2012

Avem nevoie de o cutie de ton in ulei, doua sfecle rosii de marime mai mica, coapte, ceapa... articol complet

Biban de mare umplut

Data:24.03.2012

Un gust special, o textura a carnii deosebita: iata primele impresii despre bibanul de... articol complet

Budinca in straturi, cu branza Mascarpone si topping de dulceata de trandafiri

Data:23.03.2012

Si pentru ca tot am vorbit de retete din copilarie, iata si o varianta, usor modificata, a... articol complet

Cod pane cu piure de mazare si avocado

Data:22.03.2012

Ca e bine sa manacam peste, stim cu totii.Si mai stim ca daca mancam des un tip de carne, e bine... articol complet

Pentru....de dimineata:Pasta de ton cu lamaie

Data:22.03.2012

Reteta aceasta o stiu din copilarie.E la fel cu ouale umplute pe care le faceam la scoala si... articol complet

Placinta cu legume si telemea

Data:20.03.2012

Un aperitiv usor de facut si deosebit de colorat!Poate fi si o garnitura pentru fripturile cu... articol complet

Chiftelute marinate cu ardei copt

Data:20.03.2012

Pentru chiftelute avem nevoie de 500g carne tocata amestec de porc si vita, o ceapa tocata marunt... articol complet

Mamaliga cu mazare, porumb boabe si branza feta

Data:19.03.2012

Iata o garnitura care se potriveste foarte bine cu toacana din carne de porc, cu un gulas de vita... articol complet

Supa de pui

Data:19.03.2012

Cel mai apreciat fel de mancare in familia mea!Desi eu sunt moldoveanca si ador "zama" asa cum o... articol complet

Chec cu vinete si branza feta

Data:19.03.2012

Mmmmm..!suna cam grecesc!deja imi amintesc de vacanta in Grecia si de minunatele mancaruri de... articol complet

Salata mozaic

Data:18.03.2012

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de o ceapa rosie(taiata fin), o cutie fasole boabe( de... articol complet

File de Pangasius pe pat de legume

Data:15.03.2012

900 gr de Pangasius se spala bine si se pun intr-o tava impreuna cu : ulei de masline, ceapa... articol complet

Creveti in sos exotic

Data:15.03.2012

Pentru a gati aceasta reteta avem nevoie de 300g creveti Black Tigger.Ii punem la marinat in... articol complet

Supa de linte

Data:14.03.2012

Se toaca o ceapa rosie.Se da prin masina de tocat carne : un morcov, o radacina de patrunjel, o... articol complet

Salata cu merisor

Data:14.03.2012

Se taie 300gr cascaval in cuburi cu latura de 1-1,5 cm.Se taie si doua mere in cuburi mai mici... articol complet

Piept de curcan marinat

Data:14.03.2012

800 gr piept curcan dezosat se taie cubulete de cca 2-3 cm.Se face o marinada din: usturoi... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]