Un nou blog!Sper ca si retetele mele sa va inspire!
Choux a la creme
Data:31.03.2012Un desert indragit, cu o crema noua!Pentru choux-uri am folosit o cana apa, un sfert pachet... articol complet
Rulou din cotlet de porc cu prune in sos de vin rosu
Data:31.03.2012Se taie in felii de 0.5 cm grosime, un kilogram de cotlet de porc fara os. Se face... articol complet
Friptura de vita cu briosa de spanac
Data:31.03.2012Este o reteta pentru care e nevoie de ceva timp pentru a o pregati, dar merita! Asta pentru... articol complet
Supa-crema din ciuperci de padure si cartofi
Data:31.03.2012In general, supele-crema se fac cu o leguma dominanta.Noua totusi ne place un amestec: din... articol complet
Salata de ton cu sfecla rosie
Data:31.03.2012Avem nevoie de o cutie de ton in ulei, doua sfecle rosii de marime mai mica, coapte, ceapa... articol complet
Biban de mare umplut
Data:24.03.2012Un gust special, o textura a carnii deosebita: iata primele impresii despre bibanul de... articol complet
Budinca in straturi, cu branza Mascarpone si topping de dulceata de trandafiri
Data:23.03.2012Si pentru ca tot am vorbit de retete din copilarie, iata si o varianta, usor modificata, a... articol complet
Cod pane cu piure de mazare si avocado
Data:22.03.2012Ca e bine sa manacam peste, stim cu totii.Si mai stim ca daca mancam des un tip de carne, e bine... articol complet
Pentru....de dimineata:Pasta de ton cu lamaie
Data:22.03.2012Reteta aceasta o stiu din copilarie.E la fel cu ouale umplute pe care le faceam la scoala si... articol complet
Placinta cu legume si telemea
Data:20.03.2012Un aperitiv usor de facut si deosebit de colorat!Poate fi si o garnitura pentru fripturile cu... articol complet
Chiftelute marinate cu ardei copt
Data:20.03.2012Pentru chiftelute avem nevoie de 500g carne tocata amestec de porc si vita, o ceapa tocata marunt... articol complet
Mamaliga cu mazare, porumb boabe si branza feta
Data:19.03.2012Iata o garnitura care se potriveste foarte bine cu toacana din carne de porc, cu un gulas de vita... articol complet
Supa de pui
Data:19.03.2012Cel mai apreciat fel de mancare in familia mea!Desi eu sunt moldoveanca si ador "zama" asa cum o... articol complet
Chec cu vinete si branza feta
Data:19.03.2012Mmmmm..!suna cam grecesc!deja imi amintesc de vacanta in Grecia si de minunatele mancaruri de... articol complet
Salata mozaic
Data:18.03.2012Pentru aceasta reteta aveti nevoie de o ceapa rosie(taiata fin), o cutie fasole boabe( de... articol complet
File de Pangasius pe pat de legume
Data:15.03.2012900 gr de Pangasius se spala bine si se pun intr-o tava impreuna cu : ulei de masline, ceapa... articol complet
Creveti in sos exotic
Data:15.03.2012Pentru a gati aceasta reteta avem nevoie de 300g creveti Black Tigger.Ii punem la marinat in... articol complet
Supa de linte
Data:14.03.2012Se toaca o ceapa rosie.Se da prin masina de tocat carne : un morcov, o radacina de patrunjel, o... articol complet
Salata cu merisor
Data:14.03.2012Se taie 300gr cascaval in cuburi cu latura de 1-1,5 cm.Se taie si doua mere in cuburi mai mici... articol complet
Piept de curcan marinat
Data:14.03.2012800 gr piept curcan dezosat se taie cubulete de cca 2-3 cm.Se face o marinada din: usturoi... articol complet