Ouă umplute cu pate de ficat
Postat pe: Gourmandine Data: 17.04.2024Ouăle umplute sunt o gustare sau un aperitiv minunat, perfect pentru diverse ocazii, de la...articol complet
Lasagna de vinete – o mâncare vegetariană
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.04.2024Dacă în ultimele săptămâni v-am purtat prin bucătăriile orientului mijlociu, azi trecem...articol complet
Curcan în stil asiatic
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.04.2024Dragii mei, mai am câteva rețete de la Peneș Curcanul, pentru voi, din care să vă...articol complet
Cremsnit de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 16.04.2024Am cumparat de curand o cutie de frisca vegana pentru o prajitura de post si cum nu am...articol complet
Halva cu migdale – un desert de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.04.2024Încă din copilărie mi-a plăcut foarte mult halvaua, dar parcă în zilele noastre cea pe care...articol complet
Pâine de țară, românească
Postat pe: Gourmandine Data: 15.04.2024Ingrediente: – 500g făină de grâu integrală sau făină de secară – 300ml apă...articol complet
Bazele Cofetariei – Curs pentru Incepatori
Postat pe: Pastry Workshop Data: 14.04.2024The post Bazele Cofetariei – Curs pentru Incepatori appeared first on Pastry Workshop. Am...articol complet
Tagine cu cușcuș
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.04.2024Mereu fascinat de cultura orientală, astăzi am ales să fac tagine cu cușcuș. Tagine e o...articol complet
Cartofi răntăliți cu mușchiuleț de pui Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.04.2024Dragii mei, astăzi vă prezint o rețetă foarte simplu de făcut, ca mai toate rețetele pe...articol complet
Mâncare de mărar cu piept de pui
Postat pe: Adi Hadean Data: 10.04.2024Nu de multă vreme vă scriam despre mâncărurile de suflet, acelea care ne întorc în timp și...articol complet
Aripioare dulci picante la cuptor
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 10.04.2024Vine sotul din oras si spune ca ar manca niste aripioare, ca i s-a facut pofta. Eu chiar...articol complet
Ultima zi in Cluj-Napoca
Postat pe: Laura Sava Data: 08.04.2024Ultima zi in Cluj-Napoca: o zi pe repede-inainte 😀 , o zi plina cu de toate, cu...articol complet
File de șalău cu ierburi aromatice
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.04.2024Ținând cont că suntem în post și dezlegarea la pește se apropie, astăzi m-am gândit...articol complet
Sondaj 2024: 52,4 % dintre români preferă sucul de portocale
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.04.2024No, nu-mi ziceți că nu v-ați fi așteptat la asta. Ce-i bine aici, e că românii consumă...articol complet
Savarine sau pâinici cu legume?
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.04.2024Bună, tuturor, Dacă citiți aceste rânduri probabil că sunteți puțin nedumeriți din cauza...articol complet
Placinta ciobanului cu legume
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 04.04.2024Anul aceasta mi-am propus sa pregatesc din retetele cu carne, dar in varainta cu legume, ca...articol complet
Clătite colorate – să fie desert.. să fie aperitiv?
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.04.2024Primăvara e în toi și, odată cu ea, a venit și inspirația necesară pentru niște...articol complet
Chiftele tradiționale românești – Piftele
Postat pe: Gourmandine Data: 02.04.2024Iată o rețetă tradițională românească pentru piftele (chiftele): Ingrediente: 500 g carne...articol complet
Steak de conopidă – o rețetă de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.04.2024Iată un fel vegan care se poate lua la trântă cu orice bucată de carne și va câștiga...articol complet
Gnocchi cu leurdă și rucola
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.03.2024Partea mea preferată în fiecare primăvară este abundența de plante și verdețuri care...articol complet