In bucatarie cu tata
Crema de vanilie
Data:16.03.2010Timp de preparare: 60 de minuteIngrediente: pentru 6 - 8 portii- 8 oua, numai galbenusurile- 1 l... articol complet
Budinca din carne de vitel
Data:16.03.2010Timp de preparare: 70 de minuteIngrediente: pentru 6 - 8 portii- 1000 g carne de vitel... articol complet
Snitele in pergament
Data:16.03.2010Timp de preparare: 40 minuteIngrediente: pentru 6 portii- 1200 g carne de vaca- 100 g unt- sare,... articol complet
Spaghete a la Carbonara
Data:02.03.2010Timp de preparare:Ingrediente: pentru 4 - 6 portii- 100 g bacon, taiata felii - 4 oua,... articol complet
Friptura De Porc Cu Paste Si Sos Chilli
Data:21.02.2010Timp de preparare: 1 ora si 15 minuteIngrediente: pentru 6 portiiPentru friptura:800 g carne de... articol complet
Salata Cu Mar Morcov Si Stafide
Data:21.02.2010Timp de preparare:Ingrediente:2-3 mere, taiate felii subtiri2-3 carote date pe razatoare, cu... articol complet
Salata de pui cu mar
Data:21.02.2010Timp de preparare: 30 minute, fara timp de pregatire carne de puiIngrediente: pentru 6 portii300... articol complet