Ingredientele relaxarii
Supă libaneză de linte și spanac
Data:24.01.2013Am dat peste supa asta întâmplător, acum un an, și m-a lovit în moalele capului de la prima... articol complet
Sufleu de ciocolată neagră cu nuci pecan (moelleux au chocolat)
Data:07.02.2012Nu sunt fan deserturi pentru că, de-a lungul timpului, pur si simplu, nu am simţit nevoia. Doar... articol complet
Salată cu brânză Halloumi şi dressing de lămâie şi usturoi
Data:30.05.2011Când e vorba de salate văd cât de limitat sunt eu în ale bucătariei şi cat de puţin... articol complet
Chilli con carne – varianta
Data:13.02.2011Chili con carne, ca atatea retete traditionale in tare fiecarei astfel de retete, difera de la o... articol complet
Salata de peste crud, stilul tahitian (Poisson cru a la tahitienne)
Data:06.02.2011Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu aş fi încercat salata asta în timpul vacanţei noastre... articol complet
Supa de usturoi
Data:06.01.2011Ei bine, supa asta a fost o surpriză şi pentru mine şi pentru toţi cărora le-am povestit... articol complet
Balcic, un restaurant reîncălzit (asta dacă ai noroc)
Data:05.01.2011Am fost la restaurantul Balcic de pe locul fostei cofetării Perla împins de premiul oferit de... articol complet
Salată de couscous şi năut
Data:21.10.2010Pentru că îmi place cuşcuşul la nebunie şi, mai nou, cu ocazia supei tunisiene de legume cu... articol complet
Supa crema de galbiori sub capac de foietaj
Data:05.10.2010Stiu, cand te uiti la poza asta te intrebi de unde pana unde? Pai asa arata crema de ciuperci?... articol complet
Supa tunisiană de legume cu năut şi linte
Data:04.10.2010Chiar nu înţeleg de ce insist cu bucătăria nord-africană. Cred că e din cauza condimentelor... articol complet
Foaie de parmezan rumenit
Data:25.08.2010Prima oară am fost servit cu chestia asta la un restaurant din Bucureşti. Apoi am fost la un... articol complet
Cottage Pie
Data:18.08.2010Am simtit o mare atractie pentru Pub food cand am intrat si eu intr-un Irish Pub in Bucuresti.... articol complet
Mic-dejun: ou ochi pe pat de spanac
Data:17.08.2010In weekend-uri, cand am ocazia sa imi prepar micul-dejun eu am mari probleme cand e sa aleg ce sa... articol complet
Creveti trasi la tigaie cu rosii cherry si busuioc proaspat
Data:16.08.2010Aceasta reteta a fost preparata in grupul nostru de bucatari pentru prima oara de prietenul... articol complet
Supa de ardei copti
Data:15.08.2010Supa asta este una dintre descoperirile vacantei din Turcia de anul trecut. Am tot încercat şi... articol complet
Cozonac împletit şi pufos
Data:07.08.2010Acum vreo doi ani în ajunul unei sărbători de Paşti, pe când eram mânat de dorinţa de a... articol complet
Lămâi marinate
Data:19.07.2010De când am descoperit cât de bine ies mâncărurile de tip tajină, m-am simţit atras de... articol complet
Rosii umplute marocan
Data:10.07.2010Am avut o perioadă în care eram atras de prepararea chestiilor umplute: ardei, dovlecei,... articol complet
Sos de roşii
Data:29.12.2009Am făcut în foarte multe feluri sosul de roşii pentru paste, dar nu îmi plăcea... articol complet
Vinete greceşti
Data:24.10.2009Aveam nişte vinete prin frigider că tocmai a fost vremea lor, nu? Am dat o căutare pe net şi... articol complet