Ingredientele relaxarii
Ciorba de macrou
Data:21.09.2009Când găteşti acasă ca să mănânci, alegi ce iţi e mai uşor, ce ştii că iţi iese. Când... articol complet
Ciuperci umplute, a la grec
Data:23.07.2009De ceva timp îmi doresc să gătesc ceva din categoria “umplute”. Din diverse motive... articol complet
Ardei copti moldovenesti
Data:14.03.2009Dacă e să mă gândesc la mâncarea din copilărie am două amintiri grele: spanacul și... articol complet
Ficelles provençales (pâinișoare provensale)
Data:28.02.2009M-am întors la cartea mea cu rețete de pâine. Așteptam musafiri sâmbăta trecuta (seara) și... articol complet
Risotto con fiori di zucca (flori de dovlecei)
Data:11.01.2009Imi place cand am ocazia fac experiente. Nu am fost vreun curajos de-a lungul vietii de pana... articol complet
Croque madame
Data:27.12.2008Cand zici bucatarie frantuzeasca majoritatea se gandeste la rafinament de inalta clasa. Se... articol complet
Portocalutze siciliene (Arancini) cu mozzarella si rosii uscate
Data:07.12.2008Anu’ asta care tocmai se incheie am fost in Sicilia, la Cefalu. A fost frumos, am stat... articol complet
Chakchouka (Tunisia)
Data:06.12.2008Saptamana trecuta, vineri, am primit o veste buna: am recuperat niste bani la care nu mai speram.... articol complet
Ficatei de pui cu paste, lamaie si usturoi
Data:06.12.2008Am primit cadou de ziua mea, de la colegii de la servici, o carte despre gatit. O ditamai cartea,... articol complet