Bucataria Sylviei
Hello world!
Data:07.07.2020Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! articol complet
Supa de legume cu galuscute de post
Data:01.03.2017Bine v-am regasit, stiu ca a trecut multa vreme de cand nu am mai ajuns pe blogul meu, care... articol complet
Hello world!
Data:29.11.2016Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! articol complet
Totul despre scoici
Data:26.03.2015Scoicile sunt cunoscute si utilizate inca din antichitate, romanii aveau deja crescatorii de... articol complet
Frittata fina cu legume de vara
Data:04.06.2014I-am spus frittata fina pentru ca de obicei frittata italiana are o grosime de 2-4 cm cu... articol complet
Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure
Data:03.06.2014Va prezint un preparat simplu si extrem de gustos care va face unanimitate, fiind... articol complet
Piure de cartofi in doua culori
Data:26.05.2014O sa va postez si cateva retete de garnituri pe care le fac acasa si... articol complet
Sos pentru friptura de miel
Data:02.05.2014Va prezint o reteta simpla dar delicioasa, un sos usor picant si aromatizat cu menta perfect... articol complet
Bouquet garni/buchet de garnitura
Data:28.04.2014Despre acest bouquet garni care este omniprezent in gastronomia franceza ar fi multe de povestit,... articol complet
Friptura de miel facuta la temperatura joasa
Data:24.04.2014Va prezint asa cum v-am promis friptura de miel facuta in acest an pentru masa de Paste, friptura... articol complet
Secrete din gastronomia franceza pentru prepararea mielului
Data:17.04.2014Pentru francezi, carnea de miel este o comoara culinara. Orice bucatar din patria lui Dumas stie... articol complet
Omleta frantuzeasca cu piperade
Data:15.04.2014Incep cu aceasta omleta o serie de retete pe baza de ou, sunt o multime de feluri de a prepara... articol complet
Cateva secrete din gastronomia franceza pentru prepararea mielului
Data:15.04.2014Pentru francezi carnea de miel este o comoara culinara, orice bucatar stie ca daca are de... articol complet
Crema de zahar ars/crème brûlée
Data:08.04.2014Crème brûlée este unul din deserturile clasice ale bucatariei franceze, originea ei... articol complet
Super concurs pe www.Bucataras.ro
Data:28.02.2014Dragii mei am placerea sa va anunt ca www.Bucataras.ro in colaborare cu firma Delaco... articol complet
Vita cu morcovi la cuptor sau estouffade de bœuf aux carottes
Data:19.02.2014Va prezint un fel de mancare clasic al bucatarie franceze care face parte din... articol complet
Fond alb de pui
Data:18.02.2014Fondul de pui este adesea folosit in bucataria franceza ca baza pentru sosuri, lichid pentru... articol complet
Vinegreta lejera cu suc de portocale
Data:10.02.2014Vinegreta este o parte integranta a bucatariei mondiale de cateva mii de ani, aceasta... articol complet
Paella Marisco cu rosii si ardei copti
Data:05.02.2014Paella este pentru mine o corida culinara : de texturi, culori, arome…..toate in... articol complet
Crutoane aromate
Data:27.01.2014Tuturor ne plac crutoanele dar cel mai adesea gestul este de a cumpara o punga de crutoane... articol complet